Οδηγιες για την εγκατασταση του προγραμματος και τα Ελληνικα.

1. Windows 2000 / XP / XP.PRO

Τα Windows δεν υποστηριζουν ενδογενως τα ελληνικα στο DOS. Για τον λογο αυτο θα πρεπει να ακολουθησετε τις ακολουθες οδηγιες για να εγκαταστησετε το προγραμμα υποστηριξης Ελληνικων.

α. Κατεβαστε το SGREEK.EXE και αποθηκευστε το στον δισκο C  (Αποθηκευση / Save as).

β. Ανοιξτε το My Computer / Ο Υπολογιστης μου. Στη συνεχεια καντε διπλο κλικ στο δισκο C και στη συνεχεια βρειτε το folder / φακελλο : WINDOWS  (* Τα ΧΡ Pro & τα 2000 εχουν φακελλο WINNT).  Aνοιξτε το με διπλο κλικ. Στη συνεχεια εντοπιστε το φακελλο System32 και μεσα σε αυτον αναζητηστε το αρχειο AUTOEXEC.NT

(Σε ορισμενες περιπτωσεις τα Windows μπορει να "αναγνωρισουν" τον τυπο του αρχειου και να εμφανισουν μονο την ονομασια του ("AUTOEXEC")  χωρις το χαρακτηριστικο .NT διπλα.)

Καντε δεξι κλικ στο AUTOEXEC.NT και επιλεξτε το "Οpen With  / Ανοιγμα με...."

Θα εμφανιστει ενας καταλογος με τα διαθεσιμα προγραμματα...  επιλεξτε το Notepad / Σημειωματαριο

Στην οθονη θα εμφανιστει ενα κειμενο, στο γνωστο Σημειωματαριο (Notepad) των Windows, του οποιου οι τελευταιες γραμμες θα μοιαζουν καπως ετσι:

REM Install network redirector (load before dosx.exe)
lh %SystemRoot%\system32\redir
set blaster=a220 i17 t1
REM Install DPMI support
lh %SystemRoot%\system32\dosx

Μετακινηστε τον δρομεα σας στην τελευταια γραμμη, πατηστε [Return] για μια κενη γραμμη και συμπληρωστε την ακολουθη εντολη με κεφαλαιους Λατινικους χαρακτηρες:

SGREEK /T082A /D0027S

Σωστε το αρχειο πατωντας Ctrl-S.

Ξανατρεξτε το προγραμμα.

Τωρα το προγραμμα θα μπορει να γραψει ελληνικα τα οποια εναλασσονται με αγγλικα με διαδοχικα πατηματα του αριστερου [Shift][Alt].